srijeda, 24. siječnja 2018.

Liječnici je davno otpisali a ona je još živa: Nataša je porazila RAK sa ovom dijetom…




Sve više ljudi odbija hemoterapiju i okreću se prirodnom liječenju koje je mnogo učinkovitije. Mnoge osobe kojima ljekari nisu davali šanse za oporavak, spasili su se prirodnim lijekovima.
Hemoterapija slabi naš organizam, ubija loše, ali i dobre ćelije. Prirodni lijekovi ubijaju samo loše. Zato se dobro informišite i probajte neki od prirodnih lijekova jer time ništa ne gubite. Naravno, zdrava ishrana je ključna u izliječnju, jer nezdrave namirnice smao hrane rak, a zdrave ga ubijaju.
Natasha Grindley, 37-godišnjakinja iz Engleske, izliječila se od raka želuca na prirodan način. Ljekari joj nisu davali šansu za život i rečeno joj je da će živjeti još samo nekoliko mjeseci.
Izbacila je nezdravu hranu, neprirodna pića. Jela je voće, povrće, unosila vitamine i minerale kojima je ubijala kancerogene ćelije.
Nakon samo 2 sedmice utvrđeno je da se rak smanjio, a doktori su bili iznenađeni. Nastavila je sa ovim režimom ishrane i izliječila se.
Sama kaže da prije nije pazila šta jede i da je zbog toga i oboljela. Sda je zdravija, optimističnija i savjetuje druge da dobro paze šta unose u svoje tijelo.
Ovo su neki prirodni lijekovi koje je pravila:
Sok koji se sastoji od:
6 mrkvi
2 narandže
pola kašičice kurkume
jedne na kašičice đumbira
jednog limuna
Supa od povrća:
8-10 komada paradajza
2 čehna bijelog luka
1 luk
ostalo povrće
2 grančice ruzmarina
Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar