nedjelja, 14. siječnja 2018.

EVO ŠTA VAS ČEKA U POSLU OD 25. DO 31. DECEMBRA !



Venera u ponedjeljak ulazi u znak Jarca, znak poznat po nesigurnosti, ali i ogromnoj posvećenosti kada je ljubav u pitanju. Pitanjima srca pristupajte oprezno i trezveno ove nedjelje. Tamo ostaje do 10. februara 2018. godine, podsećajući nas koliko je važno da svoju vezu ne uzimamo zdravo za gotovo. Bićemo više fokusirani na partnerstvo u vezi i obaveze koje nosi sa sobom, nego na lagana, romantična blaženstva i razbibrige.
OVAN
ovan
Okupirani ste obavezama kao što nikada niste bili, ali vaše ambicije su ono što vas pokreće. Budite oprezni ako ste nešto skrivali od partnera, jer neke tajne mogu isplivati na površinu.
BIK
bik
Srijeda je pogodan dan za nove početke, naročito ako se tiču posla. Saznaćete nešto što vam može pokvariti dugo prijateljstvo. Slobodne Bikove očekuje strastven vikend.
BLIZANCI
blizanci
Imaćete razloga za slavlje zbog velikog uspjeha na poslu. Otvorite oči jer oko vas ima mnogo zavidnih osoba koje smao čekaju vašu grešku. Ovo vam je posljednja prilika da popravite odnose sa partnerom.
RAK
rak
Početak nedjelje obilježit će tenzija i napetost na poslu zbog sukoba sa nadređenima. Osoba iz okoline se zaista trudi da stekne vašu naklonost. Možda bi trebalo da joj pružite priliku?
LAV
lav
Na poslovnom planu ne obećavajte ništa što ne možete da ispunite. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku za novo, uzbudljivo poznanstvo. Čuvajte se gripa.
DJEVICA
djevica
Početkom nedjelje vas čekaju veliki poslovni izazovi. Budite oprezni sa osobom koju ste nedavno upoznali. Za vikend vam se osmjehuju romantični trenuci sa partnerom.
VAGA
vaga
Konačno ćete riješiti poslovni problem koji vas duže vreme opterećuje. Partner vam priprema iznenađenje koje će vas ostaviti bez reči. Vikend posvetite prijateljima koje ste dugo zapostavljali.
ŠKORPIJA
skorpija
Vaše ponašanje u posjlednje vrijeme ostavlja pozitivan utisak na ljude iz okoline. Energija kojom zračite nikog ne ostavlja ravnodušnim. Krajem nedjelje vas očekuje priliv finansija.
STRIJELAC
strijelac
Poslovno okruženje vam pruža mogućnosti za nova poznanstva i flertovanja. Morate pronaći balans između želja i mogućnosti. Povećajte unos vitamina.
JARAC
jarac
Budite strpljivi na poslovnom planu i stvari će se polako okrenuti u vašu korist. Partner ima lijepe vesti za vas. Pokušajte da bolje organizujte kućni budžet.
VODOLIJA
vodolija
Nemojte gubite strpljenje kada je ljubav u pitanju. Možda očekujete previše od partnera ako ste u vezi ili se prava osoba još uvek nije pojavila ako tragate za srodnom dušom. Smanjite alkohol.
RIBE
ribe
Ponedeljak je idealan dan za nove početke na poslovnom planu. Osjećate hemiju sa osobom koju ste nedavno upoznali, a koja ima slična interesovanja poput vas. Moguća glavobolja.

Nema komentara:

Objavi komentar