nedjelja, 7. siječnja 2018.

POGLEDAJTE TOP 5 SVJETSKIH MISTERIJA KOJE NIKO NIJE USPIO OBJASNITI ! (VIDEO)



Na listi koju je napravila Redit zajednica su: putovanje kroz vrijeme, misteriozna otmica snimljena kamerom, neobjašnjiv telefonski poziv, sirene u moru i čovjek koji unutrašnjom energijom liječi ljude.
1. PUTOVANJE KROZ VRIJEME
Hokan Nordkvist je jednoga dana odlučio da popravi sudoperu u svojoj kuhinji. Uzeo je svoj alat, zavukao se ispod kuhinjskih elementa i počeo sa popravkom. Međutim, nakon nekog vremena shvatio je da se oko njega dešava nešto čudno. Hokan je ustao i u prostoriji video sebe – u starijem izdanju. Ne vjerujete?

2. MISTERIOZNA OTMICA SNIMLJENA KAMEROM

3. NEOBJAŠNJIV TELEFONSKI POZIV
Ovo je snimak telefonskog poziva navodno bivšeg radnika vojnog američkog kompleksa Area 51 koji se uživo uključio u jednu emisiji lokalne radio stanice. On u suzama i sa strahom u glasu objašnjava šta se događa u tom tajnom vojnom kompleksu. Nakon što je pokušao da otkrije tajne, telefonski signal, kao i signal radiostanice bio je isključen. Naravno, spominje vanzemaljce.

4. SIRENE U MORU
Odlazimo gotovo jedan kilometar ispod površine mora, u morske dubine nedaleko od Grenlanda kako bismo svjedočili zaista neobičnom prizoru. Morski biolozi su kamerom snimili čovekoliko morsko biće. Zvuči nevjerovatno, ali snimak postoji.

5. ČOVJEK KOJI UNUTRAŠNJOM ENERGIJOM LIJEČI LJUDE
Ovaj je čovek je prava misterija. Za njega se pročulo još osamdesetih, međutim tek je krajem devedesetih jedan britanski novinar uspio da ga dovede pred kamere. Čang tvrdi da posjeduje strašnu kontrolu svoje unutrašnje energije – Či, kako je on zove, i da pomoću nje liječi ljude. Pogledajte kako je uspio golim rukama da zapali papire.


Nema komentara:

Objavi komentar