nedjelja, 7. siječnja 2018.

ZABETONIRAO GLAVU U MIKROVALNU PEĆNICU, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! (VIDEO)



BRITANSKI vatrogasci su sat vremena oslobađali mladića (22)koji je zabetonirao sebi glavu u mikrovalnu pećnicu za snimak za Jutjub.
“Egzibicionista” iz Vulverhemptona hteo je da iskoristi rernu kao kalup pa je “zaštitio” glavu kesom, provukao je kroz vratanca i sipao prethodno pripremljenu smjesu unutra.
Vjerovali ili ne, zbog toga je ostao zaglavljen, a nakon što što su propali 90-minutni pokušaji njegovih drugova da ga izbave, usljedio je poziv vatrogascima. Oni su konačno uspjeli da oslobode nesretnika koji je do tad disao na cjevčicu.
- Koliko god smiješno sve ovo zvučalo, vrlo lako je mogao da se uguši ili da bude ozbiljno povrijeđen – rekao je vatrogasni komandant Šon Dakin.
Spasiocima je bilo najteže da razmontiraju mikrovalnu pećnicu pa su zbog toga morali stalno da budu na vezi sa kolegama koji su im davali instrukcije.

- Baš mu je laknulo kad smo šrafcigerom uklonili veliki komad betona i omogućili mu da lakše diše. Morali smo da budemo jako pažljivi sa šrafcigerom dok smo radili blizu lica. Svi umješani su se izvinjavali, ali je na kraju bilo očigledno da je nekome drugom mogao biti ugrožen život dok smo mi odgovarali na ovaj poziv – nastavlja komandir Dakin.
“Genije” sa snimka je Džej Svingler sa Jutjub kanala TGFbro, a ovaj snimak je dio serijala “izazova” koji je trajao do 25. decembra.
mikrovalna2
mikrovalna
mikrovalna1
POGLEDAJTE VIDEO

Nema komentara:

Objavi komentar